Printer Friendly Version ЧЕСТИТКА @ 9 April 2020 02:41 PM

Њ.Е. ИЗВАНРЕДНИ  И ОПУНОМОЋЕНИ АМБАСАДОР  РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ  ДР ВЛАДИМИР БОЖОВИЋ ПОВОДОМ ПРЕДСТОЈЕЦИХ УСКРШЊИХ ПРАЗНИКА УПУТИО ЈЕ У ИМЕ АМБАСАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ  И СВОЈЕ ЛИЧНО ИМЕ ЧЕСТИТКУ АПОСТОЛСКИМ НУНЦИЈИМА У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ КАО И НАДБИСКУПУ БАРСКОМ И ПРИМАСУ СРПСКОМ,БИСКУПИЈИ КОТОРСКОЈ И НАДБИСКУПУ БЕОГРАДСКОМ КОЈА ЈЕ У ПРИЛОГУ.

Поштовани,

у име Амбасаде Републике Србије у Црној Гори и у своје лично име желим да Вам честитам најсрећнији празник Христовог Васкрсења. Свет  је на тренутак застао, заустављен једним на  око невидљивим вирусом али и нашом видљивом непажњом  према Творцу, себи, Земљи и природи.
Свет је стао јер смо поред дате светлости  Божије  и његове мудрости  и благодати постали њега жељни. Зато је сада у предвечерју његовог васкрсења важно поновити  Господ је међу нама и опет је са нама.
Господ је међу нас дошао да би нас научио да је болест као и неправда победива и да се  никада не треба предати, већ веровати и борити се за себе и ближње своје уз помоћ Његову.
Вама и  свим вашим верницима уз жељу за добро здравље, мир и сваку срећу  упућујем најрадоснији поздрав срећан и благословљен Ускрс.