Printer Friendly Version ČESTITKA @ 9 April 2020 02:43 PM

NJ.E. IZVANREDNI  I OPUNOMOĆENI AMBASADOR  REPUBLIKE SRBIJE U CRNOJ GORI  DR VLADIMIR BOŽOVIĆ POVODOM PREDSTOJECIH USKRŠNJIH PRAZNIKA UPUTIO JE U IME AMBASADE REPUBLIKE SRBIJE  I SVOJE LIČNO IME ČESTITKU APOSTOLSKIM NUNCIJIMA U BEOGRADU I SARAJEVU KAO I NADBISKUPU BARSKOM I PRIMASU SRPSKOM,BISKUPIJI KOTORSKOJ I NADBISKUPU BEOGRADSKOM KOJA JE U PRILOGU.

Poštovani,

u ime Ambasade Republike Srbije u Crnoj Gori i u svoje lično ime želim da Vam čestitam najsrećniji praznik Hristovog Vaskrsenja. Svet  je na trenutak zastao, zaustavljen jednim na  oko nevidljivim virusom ali i našom vidljivom nepažnjom  prema Tvorcu, sebi, Zemlji i prirodi.
Svet je stao jer smo pored date svetlosti  Božije  i njegove mudrosti  i blagodati postali njega željni. Zato je sada u predvečerju njegovog vaskrsenja važno ponoviti  Gospod je među nama i opet je sa nama.Gospod je među nas došao da bi nas naučio da je bolest kao i nepravda pobediva i da se  nikada ne treba predati, već verovati i boriti se za sebe i bližnje svoje uz pomoć Njegovu.
Vama i  svim vašim vernicima uz želju za dobro zdravlje, mir i svaku sreću  upućujem najradosniji pozdrav srećan i blagoslovljen Uskrs.