Printer Friendly Version ДАНИ БЕОГРАДА У ХЕРЦЕГ НОВОМ @ 3 March 2022 08:28 AM

У суботу 26., недељу 27. и понедељак 28. фебруара о.г. у Херцег Новом у оквиру програма 53. „Празника мимозе“ у организацији Туристичке организације Београда одржана је туристичка манифестација под називом „Дани Београда“ у Херцег Новом.

Промоција туристичке понуде у наведеним данима се одвијала на неколико локација у Херцег Новом којом приликом је представљена „Ноћна спенза“ - „Београдски ноћни маркет“ где су грађани имали прилике да виде, пробају и купе храну и домаће производе из Републике Србије - Београда. Трећи дан промоције туристичке понуде је одржан у ресторану „Градска кафана“ где је изведена камерна кабаретска представа под називом „Водич кроз српски менталитет“. Драмска представа је на јединствен начин приказала неговање боемског духа Скадарлије објашњавајући српски народ, начин живота и менталитет кроз духовиту форму.

Конзул жеран Зоран Дојчиновић је присуствујући промоцији туристичке понуде похвалио припремљени програм и констатовао да је традиционална промоција Туристичке организације Београда привукла велику пажњу јавности у Херцег Новом и Боки Которској. Представници туристичке организације Београда и Генерални конзулат Р. Србије у Херцег Новом су истакли ангажман Општине Херцег Нови и општинске Јавне Установе Културе „Херцег Фест“ и захвалили се на пруженој логистичкој помоћи и домаћинској гостољубивости у реализацији програма туристичке промоције Града Београда у Херцег Новом.

Више фотографија можете погледати у Фото Галерији

ГЕНЕРАЛНИ КОНЗУЛАТ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ХЕРЦЕГ НОВОМ