Printer Friendly Version DANI BEOGRADA U HERCEG NOVOM @ 3 March 2022 08:34 AM

U subotu 26., nedelju 27. i ponedeljak 28. februara o.g. u Herceg Novom u okviru programa 53. „Praznika mimoze“ u organizaciji Turističke organizacije Beograda održana je turistička manifestacija pod nazivom „Dani Beograda“ u Herceg Novom.

Promocija turističke ponude u navedenim danima se odvijala na nekoliko lokacija u Herceg Novom kojom prilikom je predstavljena „Noćna spenza“ - „Beogradski noćni market“ gde su građani imali prilike da vide, probaju i kupe hranu i domaće proizvode iz Republike Srbije - Beograda. Treći dan promocije turističke ponude je održan u restoranu „Gradska kafana“ gde je izvedena kamerna kabaretska predstava pod nazivom „Vodič kroz srpski mentalitet“. Dramska predstava je na jedinstven način prikazala negovanje boemskog duha Skadarlije objašnjavajući srpski narod, način života i mentalitet kroz duhovitu formu.

Konzul žeran Zoran Dojčinović je prisustvujući promociji turističke ponude pohvalio pripremljeni program i konstatovao da je tradicionalna promocija Turističke organizacije Beograda privukla veliku pažnju javnosti u Herceg Novom i Boki Kotorskoj. Predstavnici turističke organizacije Beograda i Generalni konzulat R. Srbije u Herceg Novom su istakli angažman Opštine Herceg Novi i opštinske Javne Ustanove Kulture „Herceg Fest“ i zahvalili se na pruženoj logističkoj pomoći i domaćinskoj gostoljubivosti u realizaciji programa turističke promocije Grada Beograda u Herceg Novom.

Više fotografija možete pogledati u Foto galeriji.

GENERALNI KONZULAT REPUBLIKE SRBIJE U HERCEG NOVOM