Printer Friendly Version СПОРАЗУМ О ПОСЛОВНО-ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ И ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ НОВИ @ 8 August 2023 10:32 AM

Споразум о пословно-техничкој сарадњи, потписан је 7.августа 2023. године у Херцег Новом, између Привредне коморе Србије и општине Херцег Нови, са посебним акцентом на развоју женског предузетништва.

Потписивању меморандума присуствовали су Стеван Катић председник општине Херцег Нови, Ненад Витомировић секретар за привреду и туризам општине Херцег Нови, Бранислава Симовић директорица сектора за предузетништво у ПКС, Генерална конзулка ЦГ у Сремским Карловцима Невенка Ћировић и конзул жеран Генералног конзулата Републике Србије у Херцег Новом Мићо Роговић.

Херцег Нови је први град у Црној Гори са којим је ПКС потписала сарадњу. Представљен је пројекат "Она је вредна и без ње не вриједи", којим је планирано отварање заједничких продавница у којима ће бити представљени аутентични производи предузетница из Херцег Новог и Републике Србије, као и њихов пласман на трећим тржиштима.

7. август 2023. године