Printer Friendly Version SPORAZUM O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI PRIVREDNE KOMORE SRBIJE I OPŠTINE HERCEG NOVI @ 8 August 2023 10:39 AM

Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, potpisan je 7.avgusta 2023. godine u Herceg Novom, između Privredne komore Srbije i opštine Herceg Novi, sa posebnim akcentom na razvoju ženskog preduzetništva.

 

Potpisivanju memoranduma prisustvovali su Stevan Katić predsednik opštine Herceg Novi, Nenad Vitomirović sekretar za privredu i turizam opštine Herceg Novi, Branislava Simović direktorica sektora za preduzetništvo u PKS, Generalna konzulka CG u Sremskim Karlovcima Nevenka Ćirović i konzul žeran Generalnog konzulata Republike Srbije u Herceg Novom Mićo Rogović.

.

Herceg Novi je prvi grad u Crnoj Gori sa kojim je PKS potpisala saradnju. Predstavljen je projekat "Ona je vredna i bez nje ne vrijedi", kojim je planirano otvaranje zajedničkih prodavnica u kojima će biti predstavljeni autentični proizvodi preduzetnica iz Herceg Novog i R. Srbije, kao i njihov plasman na trećim tržištima.

7. avgust 2023. godine